Vanaf vandaag zullen we regelmatig bloggen over nieuwe producten, leuke win-of kortingsacties en trends op het gebied van muurstickers en muurdecoratie. Benieuwd wat je kunt verwachten Lees dan gauw verder!

Een kijkje binnen bij onze klanten..

Regelmatig ontvangen we enthousiaste e-mails van klanten met foto's. Dat is natuurlijk hartstikke leuk om te krijgen, maar nog leuker om te delen met andere klanten. Door binnen te kijken bij andere klanten kun je zelf ideeën op doen.

Populair zijn de persoonlijke muurstickers met eigen naam, bijvoorbeeld de naam van een pasgeboren kindje boven een ledikantje of de familienaam in handgeschreven letters als deursticker.

New arrivals

Ons assortiment muurstickers breidt zich elke week uit. Dat willen we graag met jullie delen! Daarom zullen we komende tijd ook gaan bloggen over tijd nieuwe ontwerpen en leuke muurteksten.

Heb je tips of verzoekjes? Laat het ons weten. We ontwerpen vrijblijvend een muursticker voor u.

Winacties

Regelmatig houden we leuke winacties via onze Meermetstickers.nl Facebook pagina. Door de pagina te liken blijf je automatisch op de hoogte van de laatste winacties. Je maakt bijvoorbeeld kans op cadeaubonnen, maar we hebben ook regelmatig leuke kortingsacties. Wil jij ook kans maken op leuke prijzen? Like ons op Facebook!