Bezorging

Verzendkokers

Bestellingen van kleine stickers worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd door PostNL of Bpost (België) via brievenbuspost. U ontvangt de bestelling in een platte witte brievenbusdoos.

Pakketten waarvoor de bezorger moet aanbellen worden bezorgd via de pakketdienst. Bent u niet thuis dan zal de bezorger een kennisgeving achterlaten. U kunt uw pakketje dan ophalen op het Postkantoor of een 2e bezorgpoging doorgeven. Als de aflevering van uw bestelling uiteindelijk niet mogelijk is kunt u deze binnen één week op het Postkantoor afhalen.

Bestelling afhalen

In overleg is het mogelijk om uw bestelling af te halen in Breda. Er worden in dat geval geen verzendkosten in rekening gebracht.

Aflevering bij de buren

Bent u niet aanwezig? Dan kan het zijn dat de bezorger uw bestelling bezorgt bij de buren. U ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer uw bestelling is afgeleverd. Wilt u liever niet dat de postbode uw pakket aflevert bij de buren dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling.

Uw bestelling volgen m.b.v. Track & Trace

Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden via PostNL pakketpost verstuurd. U ontvangt na verzending automatisch een Track&Trace code waarmee u uw pakket on-line kunt volgen.

Track&Trace Nederland
Volg uw pakketje via PostNL.

Track&Trace België
Volg uw pakketje via onze verzendpartner bpost & PostNL.

Verpakking

FSC logoUw bestelling wordt zorgvuldig verpakt in een stevige en milieuvriendelijke verpakking. Kleinere stickers die door de brievenbus passen versturen wij in platte brievenbus dozen. Deze voldoen aan de brievenbusformaten (26,5 x 38 x 3,2 cm).  Grotere stickers worden verzonden in een stevige vierkante koker. De muurstickers worden zorgvuldig ingepakt in luchtkussenfolie zodat ze niet beschadigd raken.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 2,95 voor verzending binnen Nederland (België 4,95 euro).