Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de Meermetstickers.nl zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Meermetstickers.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Maatwerk producten zijn uitgesloten van retourrecht. Onder maatwerk producten vallen stickers waarbij u zelf de combinatie van kleur en afmeting kiest. Eigen naam/tekst muurstickers kunnen ook niet geretourneerd worden.

Modelformulier voor herroeping/retourneren

Aan:
Meermetstickers.nl
Reduitlaan 33 Unit 1.07
4814DC BREDA 

- Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

[vul hier het product/de producten in]

- Besteld op:
[DD-MM-YYYY]

- Bestelnummer:
[vul hier het ordernummer in] 

- Ontvangen op:
[DD-MM-YYYY]

Uw naam:
[vul hier uw naam in] 

- Uw adres:
[vul hier uw adres in] 

- IBAN rekeningnummer:
[vul hier uw rekeningnummer in. Let op, dit dient een IBAN nummer te zijn.]

-  Handtekening:
[alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend]

- Datum:
[DD-MM-YYYY]