Krijtbord muurstickers

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende ontwerpen school/krijtbord muurstickers. Van notitie- en reminder muurstickers voor op de ijskast of deur tot aan dieren en auto krijtbordstickers voor in kinderkamers. De stickers kunnen eenvoudig worden aangebracht en zijn makkelijk uitwisbaar met een vochtig doekje. De stickers zijn zwart van kleur zodat ze matchen op iedere ondergrond.

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Vergeet die cliché notitiesblokjes en kies voor een krijtbord muursticker om uw agenda, kleine notities of boodschappenlijstje op bij te houden. Naast dat het hartstikke leuk staat is het elke keer weer een feest om met het krijtje op het krijtbord te tekenen.

Een schoolbord muursticker is makkelijk aan te brengen en kan op alle vlakke ondergronden worden gemonteerd. Bij elke sticker ontvang t u ook direct een paar krijtjes gratis zodat u meteen aan de slag kunt.

Een schoolbord sticker: net als vroeger!

De krijtbord muurstickers zijn ook heel geschikt voor op de muur van de kinderkamer of speelkamer. Laat uw kind(eren) creatief bezig zijn met krijtjes. Geen vlekken in kleding dankzij de krijtjes van kalk en mochten ze een keer naast de muursticker kliederen dan haalt u het in één beweging weg met een vochtige doek!