Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over onze website, de levering of één van onze producten? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Als uw vraag hier niet bij staat kunt u ons uiteraard een e-mail sturen. U heeft dan dezelfde dag nog reactie (ook in het weekend en in de avond).

Betalen & bezorgen 

Op welke manieren kan ik betalen?
U kunt betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal, Creditcard (Mastercard of VISA) en overboeking.

Wat is de levertijd?
De levertijd is 24 tot 48 uur. Lees meer over de levertijd.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?
Wij verzenden de meeste bestellingen met pakketpost via PostNL en voor Belgie via bpost. Kleinformaat muurstickers worden per brievenbuspost verzonden.

Kan ik mijn bestelling laten afleveren in België?
Wij versturen ook naar België. De verzendkosten voor België zijn € 2,- hoger, in totaal € 4,95 euro.

Is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?
Bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald in Breda. U kunt hiervoor een afspraak maken door contact met ons op te nemen vooraf of nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

Waar kan ik mijn Track&Trace code vinden?
U ontvangt automatisch een Track&Trace code als uw bestelling wordt bezorgd door een pakketbezorger van PostNL. In vrijwel alle gevallen verzenden wij de bestellingen naar Belgie met via de koerier en dus met een Track&Trace code.

Muurstickers algemeen

Is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren?
U kunt het bestand naar ons mailen. Het bestandstype moet een .eps zijn. Heeft u ergens een leuke tekst gezien die u graag bij ons wilt bestellen? Stuur ons de foto of link door. Wij doen u vrijblijvend een prijsopgave.

Hebben de stickers een witte of transparante achtergrond?
Nee, alleen de vormen/letters worden uitgesneden. De achtergrondkleur is dus de kleur waar u de sticker op plakt. Er is geen achtergrond zichtbaar.

Wat is de letterhoogte?
Dit is de hoogte van de tekst (bovenkant letter tot onderkant letter).

Wat voor folie gebruiken jullie?
Wij maken gebruik van hoogwaardige folie/films. Afhankelijk van de toepassing en montage geven garanderen wij 2 tot 5 jaar kwaliteit.

Is het aanbrengen van een sticker gemakkelijk?
Een sticker plakken is niet moeilijk wanneer je de plakinstructies volgt. U ontvangt de plakinstructies bij uw bestelling. Daarnaast hebben we een instructievideo op de website staan die stap voor stap uitlegt hoe u de sticker kunt aanbrengen.

Beschadigt mijn muur als ik de sticker verwijder?
De muurstickers worden gesneden uit een vinyl met een niet-permanente kleeflaag en is speciaal ontwikkeld voor muurtoepassingen. Hierdoor kunnen de muurstickers zonder beschadiging aan de muur worden verwijderd. Ook na bijvoorbeeld 2 jaar.

Bij welke temperaturen kan ik de sticker aanbrengen?
Wij adviseren een minimale temperatuur van 10 graden. Hoe hoger de temperatuur, des te beter de sticker hecht op de ondergrond. 

Klantenservice

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
Indien u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren dient u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Indien uw bestelling al in productie is genomen kunt u de bestelling niet meer annuleren of wijzigen.

De sticker die ik zoek staat er niet bij!
Neem contact met ons op zodat we een sticker op maat kunnen ontwerpen.

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling. Wat nu?
Neem contact met ons op. We zullen er alles aan doen om een oplossing te vinden!

Wat zijn jullie contactgegevens?
U kunt ons het beste bereiken via e-mail: [email protected] of telefonisch op telefoonnummer 076-369 05 56. U kunt ons bereiken op werkdagen van 16:00 tot 22:00 en in het weekend tussen 9:00 en 22:00.