Ben je op zoek naar een muursticker voor de babykamer of kinderkamer? Wij geven je graag tips. De meest populaire baby- en kinderkamer muurstickers op een rijtje.

Eigen naam muurstickers

Deze persoonlijke muurstickers zijn voorzien van de naam van je (pasgeboren) kindje. Heel persoonlijk en in verschillende ontwerpen verkrijgbaar. We laten je graag zien welke mogelijkheden er zijn.

 

Naamsticker met sterren

Eén van de meest verkochte muurstickers voor de kinderkamer. Deze sterren muursticker kan jaren vooruit, en bovendien geschikt voor zowel jongens als meisjes.

De meeste klanten plakken de muursticker boven een commode of ledikantje, maar kan ook op een grote kast of de deur worden geplakt.

Muursticker naam met sterren

Naamsticker met sterren ontwerpen

 

Naamsticker met vlinders

Deze schattige, fladderende vlinders met de naam van je dochter in bijvoorbeeld lavendel of roze. Een echte meisjes muursticker, en bovendien geschikt voor allerlei leeftijden.

Deze muursticker is al verkrijgbaar vanaf € 14,95 en wordt op maat gemaakt! Het enige dat je hoeft te doen is de naam, formaat en kleur in te vullen!

Muursticker naam met vlinders

Naamsticker met vlinders ontwerpen


  

Muursticker slaap kindje slaap versje

Met stipt op nummer 1 staat de "Slaap kindje slaap" muursticker. Dit oud Hollandse slaapliedje wordt vaak aangebracht boven het ledikantje of commode. De tekst is verspreid over 3 alinea's waarbij het woordje schaap is vervangen door een afbeelding van een schattig schaapje.

Wat ons betreft met recht een nummer 1 positie!

Slaap kindje slaap muursticker

> Slaap kindje slaap muursticker bestellen

 

 

Meer kinderkamer muurstickers

Benieuwd naar ons complete assortiment kinderkamer muurstickers?