Muursticker Love Makes A House A HomeTover een kale muur in een mum van tijd om in een sfeervolle wand met een muurtekst. Er zijn honderden teksten in allerlei verschillende talen die je kunt aanbrengen op de muur. De teksten zijn veelal gemaakt in verschillende stylen; sierlijke letters of juist heel strak. Ook een mix van lettertypes doet een het goed bij een muurtekst.

Een persoonlijke muurtekst

Wat is nou leuker dan een persoonlijke spreuk, quote of zin op jouw muur? Wij maken de muurteksten ook op maat naar jouw wensen. Via de website zie je direct een voorbeeld van de door jou gekozen tekst en lettertype. Je hebt daarnaast keuze uit meer dan 25 verschillende kleuren voor jouw muurtekst. Met onze muursticker ontwerptool kun je meteen aan de slag.

Muurstickers aanbrengen is kinderspel

Een muurtekst is eigenlijk een sticker die gesneden wordt uit een hele dunne folie. Het aanbrengen van de muursticker hoeft gelukkig niet letter voor letter maar gaat in één beweging op de muur. Nadat je de sticker hebt aangestreken kun je de overdrachtsfolie eenvoudig loshalen. Wat overblijft is een prachtige muurtekst zonder omranding of achtergrond. Strakker dan muurverf en nog een voordeel: niet permanent! Ben je uitgekeken op de tekst dan kun je de stickers eenvoudig verwijderen zonder dat je de hele muur beschadigd. De muurteksten worden gemaakt van een speciaal ontwikkelde folie.

Voor welke muurtekst ga jij?