Muurstickers in alle vormen en maten

Muurstickers zijn verkrijgbaar in vele kleuren en formaten met uiteenlopende teksten of illustraties. Daarom is er altijd wel een muursticker die past bij jouw interieur of persoonlijkheid. Match de kleur van de muursticker met eye-catchers zoals een grote vaas of fotolijst om ze extra op te laten vallen. Ben je iemand die graag wisselt dan is zwart of antraciet een veilige keuze. Kies een muursticker die bij jou en je interieur past zodat je er lang van kan genieten.

Muurteksten in allerlei talen

De laatste jaren zijn voornamelijk de muurteksten erg populair. Ben je niet zo van de teksten? Grafische muurstickers of een eigen tekst geven een leuke nieuwe touch aan je interieur. De stickers zijn in vele soorten te verkrijgen, kies de kleuren en lettertypen bij de tekst of het ontwerp wat bij jou past. Er zijn veel teksten en uitspraken in het assortiment van muurstickerwinkels opgenomen, in het Engels, Nederlands, Frans en soms zelfs in andere talen. Ook namen voor bijvoorbeeld een babykamer zijn leuk voor een muursticker.

Een fluitje van een cent

Het plakken van muurstickers is eenvoudig dankzij de meegeleverde plakinstructies. Bovendien heb je geen speciaal gereedschap nodig. Een stukje tape en een doek is voldoende om een muursticker perfect strak op de muur te plakken. De stickers zijn voorzien van een zogenoemde applicatielaag. Deze laag houdt de letters bij elkaar zodat je verzekerd bent van een strak resultaat. Je hoeft echt geen klusser te zijn om je interieur op te pimpen met een muursticker.

Waar verkrijgbaar?

De muurstickers zijn verkrijgbaar bij Meermetstickers.nl. Een uitgebreid assortiment muurstickers op maat gemaakt en binnen twee dagen in huis. Ook muurstickers met een eigen tekst of design zijn een optie. En als je het zat bent, bestel je voor een leuk prijsje een nieuwe muursticker voor je woonkamer, keuken of slaapkamer! Ben je helemaal op dreef met de muurstickers? Bij Meermetstickers.nl verkopen ze ook deurstickers. Leuk voor op de wc, in de gang, de keukendeur of in de slaapkamer. Je bezoek weet dan altijd wat de juiste deur is!

Bron: http://www.dailytreat.nl