Teksten & versjes muurstickers

Kinderkamer muursticker kopen?

Wij verkopen verschillende babykamer muurstickers, bijvoorbeeld versjes & spreuken, auto's, hartjes, kastelen, sterren en dieren. Takken, voertuigen en robot muurstickers staan stoer in jongenskamers. Vogeltjes, hartjes en vlinders zijn populair in meisjeskamers.

Babykamer muurstickers

Ook voor de kleintjes zijn er leuke muurteksten en decoratieve muurstickers te koop. Populair zijn de naamstickers waarbij u zelf de tekst kiest. Leuk om een persoonlijke spreuk boven het bedje te plakken, of de naam van je pasgeboren kindje als muursticker.

Babykamer muurdecoratie

Wanneer het aankomt op muurdecoratie voor de babykamer dan is de keuze enorm. Eén van de mogelijkheden is muurdecoratie in de vorm van een muursticker. Een groot deel van onze babykamer muurstickers zijn gepersonaliseerd zodat u de naam van uw kindje in het ontwerp terug komt. Dit maakt de sticker persoonlijk en geeft de babykamer een unieke uitstraling.

Ook versjes zoals "Slaap kindje slaap" en "Ik ga slapen, ik ben moe" zijn populair en bij uitstek geschikt boven een ledikantje. De stickers kunnen niet alleen op de muur aangebracht worden maar ook op vrijwel alle gladde ondergronden zoals kastdeurtjes, bedjes, hout en op deuren.

Sterren, hartjes en vlinders op de muur?

Naast leuke muurteksten kunt u de kamer natuurlijk ook opfleuren met sterren, hartjes en vlinders in pasteltinten. Kies voor kleuren die terugkomen in accessoires of meubels om een eenheid te creëren

Inspiratie nodig? Kijk gerust rond of vraag ons om advies! Onze collectie muurstickers is zo uitgebreid dat er vast een leuk ontwerp voor u bij zit!