Tekst stickers

Ben je op zoek naar goedkope tekst stickers van hoge kwaliteit? Ontwerp je eigen tekst stickers en kies een kleur, het lettertype en formaat.

Ontwerp je eigen tekst sticker

Via onze webshop kun je eenvoudig je eigen tekst sticker bestellen. Je vult de gewenste tekst in, je kiest de afmeting en het lettertype en je geeft aan welke kleur de sticker moet worden. De stickers hebben geen achtergrond, alleen de contouren van de letters plak je uiteindelijk.

Tekst sticker ontwerpen >> 

De tekststickers kun je op vrijwel elke ondergrond plakken. Het belangrijkste is dat de ondergrond stof en vetvrij is. Populair zijn eigen tekst stickers als: babynaam sticker, bedrijfsnaam sticker of spreuken en slogans. Je bepaalt de zin of het woord van de sticker helemaal zelf.

Snelle bezorging

Wij versturen de tekststicker binnen 24 uur via PostNL. Je ontvangt de tekst sticker gewoon in de brievenbus zodat je niet thuis hoeft te blijven. Geen gedoe en netjes verpakt. Daarnaast ontvang je bij je bestelling duidelijke plakinstructies voor het aanbrengen van de sticker zodat je gegarandeerd bent van een mooie eindresultaat. Iedereen kan stickers plakken!

Offerte aanvragen

Heb je persoonlijke wensen of wil je een offerte aanvragen? Stuur ons een e-mail op [email protected]. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een prijsopgave toe.

Maak je eigen tekst sticker

Plakletters ontwerpen