Tekst muurstickers

Muurteksten zijn afgelopen jaren erg populair geworden. De muurstickers zijn goedkoop en daardoor toegankelijk voor iedereen. In een handomdraai een nieuwe interieur zonder al het gedoe van schilderen. Tekst muurstickers worden ook wel muurteksten, tekst muurstickers, woordstickers of letterstickers genoemd.

De teksten zijn eenvoudig aan te brengen en passen in elk soort interieur. Kies je voor strakke letters of ga je voor een meer brocante stijl? Denk aan Riverdale of Riviera Maison, maar dan een stuk voordeliger. Deze landelijke stijl haal je snel in huis door gebruik van mooie sierlijke tekst stickers. We verkopen deze brocante tekststickers voor zowel meubels als deuren. Deze meubelstickers en deurstickers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis en gaan jaren mee.

Tekst muurstickers voor je slaapkamer, woonkamer of keuken

Wij verkopen een ruim assortiment aan muurstickers met teksten voor in je slaapkamer, woonkamer of keuken. Ook eigen teksten of namen als sticker zijn mogelijk. Dit maakt je huis wel bijzonder!

De tekst muurstickers worden uitgesneden geleverd en zijn direct klaar om op te muur te plakken. Binnen een handomdraai tover je een saaie muur om in een echte eyecatcher.

Bekijk onze tekstmuurstickers snel!