Religieuze muurstickers

In deze categorie muurstickers vindt u religieuze muurteksten- en ontwerpen. Denk aan tekst muurstickers zoals Psalmen en andere Christelijke teksten.

Godsdienst en geloof zijn belangrijke aspecten in het leven van veel mensen. Muurstickers met Psalmen, uitspraken en andere regilieuze teksten zijn ontzettend populair en een perfecte manier om een kale muur op te vrolijken. De muurstickers kunnen aangebracht worden in de gang of entreeruimte, in de slaapkamer of zelfs in de woonkamer.

Psalm muurstickers

Een Psalm is een regilieuze liedvorm. Het (voor)lezen of zingen van psalmen vindt zijn oorsprong uit het een Joodse traditie. In de synagogale traditie zijn deze gebeden geschikt voor verschillende gelegenheden waaronder het gebruik als muurtekst. De teksten zijn afkomstig uit het bijbelboek Psalmen. Sommige van deze teksten rijmen, maar dit is niet altijd zo.

Naast deze Christelijke muurstickers kunt u bij ons ook terecht voor verschillende Arabische muurteksten, Boeddha's en uiteraard zijn ontwerpen op aanvraag ook mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op en we kunnen vrijblijvend een voorbeeld en prijsopgave voor u maken.