Topkwaliteit plakletters

Ben je op zoek naar goedkope plakletters van topkwaliteit? Bij ons bestel je deze plakstickers snel en eenvoudig via de webshop. Je bestelling wordt binnen 24 uur aangeboden aan PostNL zodat je de plakletters snel in huis hebt.

De plakletters worden als contour uitgesneden en hebben geen achtergrond. Dit heeft als voordeel dat je ze op bijna alle ondergronden kunt plakken, verkleuren minder snel dan print en het oogt professioneler.

Plakletters ontwerpen

Eigen ontwerp plakletters

Je bepaalt zelf de tekst, kleur, afmeting en lettertype. Plakletters kunnen worden aangebracht op vrijwel elke vlakke ondergrond. Zelfs ondergronden met een lichte structuur is mogelijk. De plakletters zijn eenvoudig weer te verwijderen zonder vervelende plakresten. Wel zo handig!

Plakletters met je eigen tekst, zoals de naam van je pasgeboren kindje, een slogan, bedrijfsnaam sticker... vrijwel alles is mogelijk. De plakletters worden gesneden uit een hoogwaardig PVC en zijn speciaal voor toepassing op muren, houten borden, glas, metaal en andere gladde ondergronden. Wil je de stickers buiten plakken, geef dit dan aan bij je bestelling. We zullen de plakletters dan uit een speciale folie snijden die geschikt is voor buiten.

Bestel je plakletter stickers

Nadat je je eigen tekst en ontwerp hebt gekozen kun je veilig en snel betalen via iDEAL, MisterCash voor België of via overboeking. Je hebt dan binnen 2 werkdagen je bestelling in huis!

Bekijk alle naamstickers of ontwerp je eigen plakletter.

Snelle bezorging

Wij versturen de plakletter stickers binnen 24 uur via PostNL. Je ontvangt de sticker via brievenbuspost zodat je niet thuis hoeft te blijven. Geen gedoe, gewoon netjes verpakt. Bij je bestelling ontvang je tevens een handleiding voor het aanbrengen van de sticker zodat je gegarandeerd een mooi resultaat hebt. Het plakken van plakstickers is echt niet moeilijk.

Offerte aanvragen

Heb je persoonlijke wensen of wil je een offerte aanvragen? Stuur ons een e-mail op [email protected]. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een prijsopgave toe.

Toepassing van plakletters

Als muursticker, op meubels, auto, boot, fiets, helm, ramen, tuinhuisje, voordeur,  

Maak je eigen plakletters

Plakletters ontwerpen