Muurstickers

Bekijk ons uitgebreid assortiment aan goedkope muurstickers en muurteksten met verschillende teksten en ontwerpen. Van keuken muurstickers tot aan slaapkamer muurstickers. Ook voor de kleintjes hebben we een ruim assortiment babykamer- & kinderkamer muurstickers.

Muurstickers kopen

Bent u iemand die houdt van een mooi en verzorgd interieur? Wilt u liever de inrichting van uw huis persoonlijk houden en uw unieke accenten toevoegen? Als u dan ook nog iemand bent voor snel resultaat dan zijn muurstickers ideaal voor u! Met stickerdecoraties maakt u een kamer, een muur of een deur uniek, geeft u een nieuwe look aan saaie vlakken en bovendien zijn de kosten laag. Iedereen kan de zelf klevende folie trouwens makkelijk bevestigen en ook weer in het geheel verwijderen. Nu is het alleen nog een kwestie van kiezen, maar dat is door de grote keuze in muurdecoraties heel leuk om te doen.

Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en de nieuwste trends. Bijvoorbeeld vormen en motieven muurstickers of passende muurteksten voor kleine en grote mensen. Voorheen saaie muren zoals de gang of de woonkamer krijgen met een in het oog springende muurtekst een complete restyling. Wilt u ook zo'n echte blikvanger in uw woning? Voor zowel keukens als slaapkamers zijn er specifieke teksten en zelfs poëzie en mooie gedichten in plakvorm te koop. Wilt u een kinderkamer decoreren? Voor uw kleine prins of prinsesje zijn er veel lieve, leuke en ook educatieve muurstickers te vinden in onze shop. Gaat u met ons mee voor een kleine rondleiding in de allerleukste muursticker-webshop om te kijken wat u nog meer kunt doen met stickers?

Muurteksten in verschillende talen

Met een tekst laat u een persoonlijke noot achter voor iedereen die de tekst onder ogen krijgt. En dat is nu een van de leukste aspecten van een muurdecoratie. Facebook is groot geworden met plaatjes en teksten dus waarom zou u dat niet zelf kunnen doen in uw woning? Er zijn leuke, ludieke of juist heel gevoelige teksten beschikbaar in meerdere talen. Engelse teksten doen het altijd goed en zijn dan ook samen met de Nederlandse teksten bijzonder populair. Verkrijgbaar in veel uitvoeringen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor spreekwoorden en gezegden. Met gedichten en hele lieve quotes kunt u de muur of uw deuren extra aantrekkelijk maken. Ook kunt u kiezen uit verschillende lettertypes en een scala aan kleuren. De wat minder bekende maar daarom zeker niet minder leuke Franse teksten geven uw muur bovendien een echte internationale uitstraling.

Eigen naam muursticker

Wilt u een muursticker met een naam en bent u creatief? Dan kunt u zelf uw geheel originele sticker samenstellen. Met uw zelf gekozen naam en afbeelding creëert u zo een wel heel unieke en bijzondere muursticker. En het is ook nog heel leuk om te doen. U kunt kiezen uit leuke afbeeldingen bij de naam en maakt zo een echt passend geheel. Het samenstellen van deze muursticker met eigen naam is heel gemakkelijk. U kiest eerst de afbeelding die u leuk vindt. Op alle pagina's eigen naam muurstickers van onze webshop ziet u aan de rechterkant een typevlakje. Heet uw dochtertje bijvoorbeeld Latisha? Dan typt u deze naam in en krijgt u daarna de optie om te kiezen uit maar liefst 26 sprankelende en warme kleuren. Er zijn verschillende formaten beschikbaar en nadat u alles heeft ingevuld verschijnt het totaalbedrag in beeld. Ook voor jongensnamen met afbeelding heeft u op onze website een ruime keuze uit passende afbeeldingen zoals auto's en dieren. Na uw bestelling wordt uw unieke naamsticker direct gemaakt en binnen één werkdag verzonden. U hoeft dus niet lang te wachten en heeft uw zelf samengestelde stickers snel in huis. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om creatief te zijn met kwaliteitsstickers!

Eigen muurtekst ontwerpen

Wilt u helemaal zelf uw eigen tekst verwerken in een muurdecoratie? Weet u al wat u wilt en ziet u het al helemaal zitten? Waarschijnlijk weet u dan ook al waar u deze creatieve tekst gaat plakken. Nou, we zijn u graag van dienst en met onze handige ontwerptool kunt u alle kanten op! Bij onze online sticker ontwerp- en bestelservice kunt u zich helemaal uitleven. Voor uw stickerdesign kunt u kiezen uit verschillende formaten: het begint vanaf 30 cm en gaat door tot maar liefst anderhalve meter breedte!

Allerlei maatwerk mogelijkheden

Ook voor de kleuren en lettertypes heeft u meerdere opties. Tenslotte kiest u ook nog zelf de uitlijning van uw ontworpen teksten. Links, rechts of gecentreerde teksten? U bepaalt het helemaal zelf. Lang hoeft u niet te wachten om de resultaten van uw creativiteit persoonlijk te kunnen bewonderen. Want ook bij het ontwerpen van uw eigen tekst decoratiestickers kunt u rekenen op een snelle en goede service. Uw bestelling word met zorg uitgevoerd en binnen 1 werkdag verzonden. U zult dus het resultaat van uw unieke stickerdesign heel snel ontvangen en ook uw visite zal zeker onder de indruk zijn. Complimentjes en bewonderend commentaar kunt u zeker verwachten. Onze stickers zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen en gaan lang mee. U kunt dus extra lang genieten van uw unieke decoratie.

Muursticker ontwerptool

Hoe plaatst u een muursticker?

Dat is uiteraard een goede vraag en die beantwoorden wij graag. Het plaatsen van stickerdecoraties of teksten is vrij gemakkelijk. U hoeft daarvoor ook niet bijzonder technisch te zijn. Van belang is namelijk vooral de ondergrond waarop u de versiering wilt plaatsen. Deze moet glad zijn en vrij van stof of vet. Hout, gladde muren en behang zijn over het algemeen geschikte ondergronden. Ook keukenkastjes, metaal zoals aluminium en gladde deuren voldoen doorgaans prima aan de vereisten voor het plakken van bestickering.

Onze stickers zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een niet-permanente plaklaag. Hierdoor kunt u de stickers met een vloeiende beweging gemakkelijk zelf bevestigen maar bovendien ook heel gemakkelijk weer verwijderen. In onze online stickershop hebben we een handige instructievideo geplaatst. Deze kunt u op uw gemak bekijken en u ziet dan met praktijk voorbeelden hoe gemakkelijk onze decoraties bevestigd worden. Twijfelt u na het bekijken van de instructievideo toch nog over de geschiktheid van uw ondergrond? Dan kunt u bij ons een helemaal gratis proefsticker bestellen. Met deze proefsticker test u zelf of de hechting passend is met uw specifieke ondergrond.

Wij denken mee met onze klanten en willen dat u honderd procent tevreden bent over uw muurdecoraties. We laten u dan ook graag meer doen met stickers!