Naam muurstickers

Deze eigen naam muurstickers zijn wel heel persoonlijk. Bestel uw eigen tekst, bedrijfsnaam, tekst of spreuk als sticker met onze ontwerptool. U kunt kiezen uit verschillende lettertypen en kleuren.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Een eigen naam muursticker

We verkopen verschillende ontwerpen muurstickers en teksten waarin we de naam die u kiest verwerken. Op deze manier krijgt u een wel heel unieke muurdecoratie en creërt u een geweldige babykamer of kinderkamer. Onze ervaring is dat uw bezoek altijd wel een complimentje over de leuke muursticker maakt.

Eenvoudig aanbrengen op allerlei ondergronden

De stickers kunnen geplakt worden op alle vlakke ondergronden zoals bijvoorbeeld een muur, kast, ledikantje en zelfs op een raam. Muurstickers plakken is kinderspel! De muurstickers worden geleverd met applicatielaag zodat u ze snel en makkelijk kunt plakken. Daarnaast ontvangt u duidelijk plakinstructies. Het plakken van muursticker is helemaal niet moeilijk! Gelooft u ons niet? Bekijk dan de instructievideo om te zien hoe gemakkelijk het plakken van een muursticker is.

Naamstickers in allerlei soorten en maten

Populair is de muursticker met vlinders en de naam in sierletters, maar ook voor een stoere jongenskamer hebben we leuke ontwerpen. Bijvoorbeeld voertuigen zoals een vliegtuig, tank of auto. En voor meisjes hebben we princessen, vogeltjes en hartjes. En alle muurstickers zijn verkrijgbaar in meer dan 25 kleuren!

Zelf muurstickers ontwerpen

Doordat u kunt kiezen uit verschillende lettertypes, afmetingen en kleuren kunt u de sticker naar eigen wens ontwerpen. Heeft u liever een eigen tekst of quote dan kunt u ook met onze muursticker ontwerptool aan de slag. U ziet dan direct de tekst in het gekozen lettertype en kleur.