Eigen tekst muurstickers

Ben je op zoek naar goedkope eigen tekst muurstickers? Bestel tekst muurstickers inl je favoriete kleur bij Meermetstickers.nl. Goedkoop en snel geleverd! Je kunt je bestelling snel en veilig afrekenen met iDEAL. Je bestelling wordt dan meestal dezelfde dag, of uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Helemaal op maat gemaakt, in de kleur en afmeting die jij wenst.

Tekst muurstickers

Kies je eigen tekst als muursticker of interieursticker. Je eigen naam of de naam van je kind of babytje. Super origineel en makkelijk weer te verwijderen.

Plakinstructies muurstickers

Het plakken van tekst muurstickers is niet moeilijk. Bij je bestelling ontvang je gratis een handleiding zodat je gegarandeerd bent van een mooi resultaat. Interieurstickers plakken is niet moeilijk, iedereen kan het!

Tekst muurstickers kinderkamer

Ook voor bijvoorbeeld kinderkamers en babykamers verkopen we leuke naam muurstickers. Bijvoorbeeld met de naam van je eigen kindje, een leuk versje of spreuk. Alles is mogelijk.

Bestel je eigen naamsticker 

Stickers op maat bestellen

Heb je persoonlijke wensen? Laat het ons dan weten. Stuur ons een e-mail: [email protected]. We sturen je dan een prijsopgave en eventueel een voorbeeld toe. Stickers op maat zijn uniek en hoeven niet duur te zijn. Omdat wij alle stickers op maat maken rekenen wij geen extra kosten voor maatwerk.

Offerte aanvragen